Vasárnap kezdődik a röplabda extraliga!

Szerző: 
Atish
Datum: 
2018. január 08. - 12:30

Az új, 2017/2018-as röplabda magyar bajnoki kiírás szerint az alapszakasz két csoportjából az első három helyezett csapat jutott be az úgynevezett „extraligába”, magyarul a rájátszásba, a többiek pedig az NB I-ben, vagyis az alsóházban folytatják a küzdelmeket.

Az extraligába jutott együttesek a következők:

A csoport: Békéscsaba, Jászberény, UTE
B csoport: Nyíregyháza, Vasas, Kaposvár

Ennek értelmében a csapatok egy oda-visszavágós rendszerben lépnek parkettre a következő, kicsit több mint két hónapban.

Az első találkozóra most vasárnap, január 14-én, 18:30 órai kezdettel kerül sor, amikor is a bajnok Békéscsaba látogat ismét a Megyeri útra.

Az „alapszakaszban” kétszer találkoztunk aktuális ellenfelünkkel, és bár az idegenbeli mérkőzésen is volt esélyünk a pontszerzésre, ott 3:1-es vereséget szenvedtünk. Aztán jött az a bizonyos decemberi visszavágó, amin két és fél év után sikerült legyőznünk a BRSE-t, 0:2-s hátrányból fordítva 3:2.

Amit még fontos megemlíteni, hogy a sérültek állapota napról-napra javul, így jelen állás szerint úgy néz ki, hogy az első találkozón mindenki bevehető lesz.

Az exraligára a belépők árainem változott semmit, így továbbra is 700 Ft a felnőtt, és 350 Ft a diákjegy a Tungsram Csarnokba.

Kérünk mindenkit, hogy ha teheti, látogasson ki vasárnap is a mérkőzésre, és bizonyítsuk be újra, nem csak egyszer lehet legyőzni az aktuális bajnok

HAJRÁ UTE! HAJRÁ LÁNYOK!