Vasárnap dupla röplabdamérkőzést rendeznek a Tungsram Csarnokban!

Szerző: 
Atish
Datum: 
2017. november 07. - 09:00

Az idei szezonig megszokhatták már a röplabda szerelmesei, hogy a klubok felnőtt és junior csapatai egymás előtt/után játszották le az aktuális bajnoki mérkőzésüket a hétvégén. Sajnos a 2017/2018-as szezonban, a junior bajnokság és az NB II összevonása miatt ezen a rendszeren változtattak, ám most hétvégén, november 12-én, vasárnap visszatér a már jól megszokott struktúra, hiszen felnőtt csapatunk előtt juniorjaink is pályára fognak lépni.

14:30 órától az NB II Közép-Csoportjának rangadójára kerül sor, hiszen a tabellát vezető csapatunk a második helyezett HÉP-RÖPKE SE együttesével csap össze. Selmeczi Zsuzsa tanítványai eddig hibátlan mérleggel, hétből hét győzelemmel állnak az alapszakaszban, mindössze egy szettet sikerült csak nyerni lányaink ellen az ellenfeleknek. A RÖPKE csapata egy mérkőzéssel kevesebbet játszott, ám vetélytársunk eddig még nem veszített szettet, mindegyik összecsapását 3:0-val hozták le.

18 órától pedig felnőtt csapatunk következik. A múlt heti, Békéscsaba elleni nagyszerű produkció után az előttünk álló fordulóban a Budaörs együttese ellen kell begyűjteni mind a három pontot. Csapatunk eddigi négy mérkőzéséből hármat megnyert, csak a BRSE tudott nyerni ellenünk, így kilenc ponttal vezetjük az „A” csoportot. Budaörs az első fordulóban sima, 3:0-s vereséget szenvedett a Jászberény otthonában, majd egy szoros, 3:0-s csatában legyőzte a Haladást, múlt héten pedig kisebb meglepetésre hazai pályán győzte le a Gödöllőt 3:1-re, így a negyedik pozícióban vannak jelen pillanatban.

Mindenkit nagy szertettel várunk mindkét mérkőzésre vasárnap a Tungsram Csarnokban!

HAJRÁ UTE!