Többszörös német bajnok ütőt igazolt röplabda csapatunk!

Szerző: 
admin
Datum: 
2018. augusztus 13. - 16:30

Bár a felkészülést már a múlt héten elkezdte felnőtt és junior röplabda csapatunk, ezen a héten is csatlakozott a kerethez egy új játékos, aki nem más, mint a német-brazil kettős állampolgárságú szélső ütő, Lousi Souza Ziegler.

Legfrissebb igazolásunk 2013-ban igazolt Németországba, a SSC Palmberg Schwerin csapatához, ahol négy évet töltött el. Az első évben megnyerte a német kupát és a bajnokságot, majd a távozásakor, 2017-ben ismét csak bajnoki címet és szuperkupát ünnepelhetett. 2015-ben a Challenge Kupában, 2016-ban a CEV Kupában ért el harmadik helyet, ugyanezekben az években a bajnokságban is bronzérmeket ünnepelhetett. A távozása után – a hivatalos cikkek szerint – ütőnk helyére igazolta le a csapat Békéscsabáról Szakmáry Grétát. A tavalyi szezont a román CSM Târgoviște együttesénél töltötte, ahol a negyedik helyen végzett.

33 éves ütőnk, aki július 30-án ünnepelte születésnapját így nyilatkozott honlapunknak a jövőről: „Nagyon örülök, hogy sikerült az UTE-ba igazolnom. Ez az első alkalom, hogy Magyarországon járok. Eddig csak pozitív tapasztalatom van. Mindenki nagyon kedves, segítőkész a szakosztálynál. Bízom benne, hogy a játékommal hozzá tudom segíteni a csapatot a kitűzött célok eléréséhez!

SOK SIKERT ÉS SÉRÜLÉSMENTES SZEZONT KÍVÁNUNK!