Tíz év után vált klubot feladónk, Ancsin Kitti!

Szerző: 
admin
Datum: 
2018. június 22. - 07:15

A tavalyi bronzérem megnyerése után szinte azonnal elkezdte szakosztályunk vezetősége a felkészülést és a csapat kialakítását a következő bajnokságra, ám – ahogy azt már megszokhatták szurkolóink – egészen addig, amíg nincs aláírt szerződése egy-egy játékosnak klubunkkal, illetve amíg más csapathoz köt valakit egy kontraktus, addig nem szerettünk volna senkit kellemetlen helyzetbe hozni azzal, hogy idő előtt bejelentjük az átigazolását.

Tudjuk, hogy soha nem kellemes egy rossz hírrel kezdeni a bejelentéseket, de jelen állás szerint az már végleges, hogy feladónk, Ancsin Kitti nem lila-fehérben folytatja a pályafutását.

Nehéz ilyenkor bármit is írni, hiszen tíz évig szolgálni egy klubot minden játékos becsületére válik, így most mi sem szeretnénk semmit hozzátenni ehhez a hírhez, mindössze közölni szeretnénk Kitti levelét, amit a szurkolóinknak írt búcsúzásképpen:

Kedves Újpest Szurkolók!

Az elmúlt pár hét nem volt egyszerű a számomra, rengetegen érdeklődtetek a csapattal és velem kapcsolatban egyaránt, hogy mi lesz jövőre, ki marad, ki megy. Nehéz szavakba önteni, hogy jelen pillanatban mit érzek, de úgy gondolom, inkább tőlem tudjátok meg hivatalosan is ezt a hírt, amit szeretnék megosztani Veletek.

Csodálatos tíz évet töltöttem a Megyeri úton, nagyon sok mindenen mentünk keresztül sosem feledve a bronzérmeket a bajnokságban és a Magyar Kupában, de eljött az idő számomra a váltásra. Az elmúlt években többször is megkerestek más klubok vezetői, hogy nagyon szívesen látnának a csapatukban, de én kitartottam a lila-fehér szín mellett.

A szezon végén több csapat is szeretett volna magához csábítani az extraligából és NBI-ből is, most viszont úgy éreztem, nem hagyhatom ki ezt a lehetőséget, és váltanom kell.

Sosem fogom elfelejteni a sok szurkolást, a szeretetet, a tiszteletet, amit tőletek a pályán és azon kívül kaptam ….. hogyan is lehetne. Köszönöm nektek, hogy a nehezebb időszakban is kitartottatok mellettünk/mellettem, és mindig volt egy jó szavatok a csapathoz, hozzám, még a rosszabb időszakokban is. Bízom benne, hogy legközelebb, amikor találkozunk a pályán, vagy a lelátón, akkor ugyan onnan fogjuk majd folytatni a „beszélgetést”, mintha tegnap találkoztunk volna a Tungsram Csarnokban.

Sok sikert kívánok az UTE-nak a bajnokságban, és remélhetőleg egymás ellen fogjuk majd játszani a jövő évi finálét. :)

Csapatunkhoz kapcsolód hír még, hogy szélső ütőnk, Dégi Barbara a Gödöllőnél folytatja a pályafutását.

Mindkettőjüknek sok sikert kívánunk!