Szombaton kezdődik a bajnokság röplabda csapatunk számára!

Szerző: 
Atish
Datum: 
2017. október 09. - 11:00

Elérkezett az idő, most szombaton, október 14-én, 18 órai kezdettel megkezdi csapatunk is a 2017/2018-as röplabda bajnokságot. Első ellenfelünk a Haladás Szombathely együttese lesz, akivel a Magyar Kupában is összesorsoltak minket. A hivatalos menetrendet IDE kattintva tudják megtekinteni!

A Vas megyei alakulat idén jutott fel az NB I-be, ám a júliusban igazolt szerb Igor Romakov edzőt a múlt héten leváltották, így nem a legjobb előjelekkel vágnak neki a bajnoki rajtnak. Rajta kívül összesen hét játékost igazoltak az új bajnokságra, így nem lehet tudni, hogy mire is számítsunk ellenfelünktől. Több felkészülési mérkőzést is játszott a Haladás, elsőként a Kaposvárt győzték le 3:2-re (-24, 20, 13, -18, -14), majd a Bundesliga 1-ben szereplő Hartberg ellen kaptak ki 4:0-ra. Most hétvégén a Balatonfüred ellen léptek pályára Bagyinka Fanniék.

Csapatunkban is nagy volt a „jövés-menés” a nyáron. A legfontosabb hír, hogy új edzővel vágunk neki a szezonnak, illetve, hogy két argentin és egy brazil játékos mellett, Belicher Réka, Szűcs Kinga és Czina Kata is csatlakozott az itt maradottakhoz.

A felkészülést Szlovákiában, a Szlávia Kupán kezdtük meg, ahol három mérkőzést játszottunk, és a harmadik helyen végeztünk. Utána a már megszokott, Vasas elleni barátságos összecsapás következett, majd az egyszer az MTK-t, kétszer pedig a Kaposvárt győztük le.

Ezzel kapcsolatos hír, hogy most szerdán, 18 órai kezdettel ismét a piros-kékek ellen fogunk játszani egy felkészülési mérkőzést a Folyondár utcában, amire mindenkit nagy szeretettel várunk.

Az aktuális jegy- és bérletárakkal kapcsolatban egy-két napon tájékoztatjuk szurkolóinkat.

Legyünk minél többet szombaton a Tungsram Csarnokban és szurkoljuk ki együtt a győzelmet!

HAJRÁ UTE! HAJRÁ LÁNYOK!