Szerdán jön a mindent eldöntő mérkőzés röplabda csapatunk számára!

Szerző: 
Atish
Datum: 
2017. április 24. - 11:45

Múlt héten pénteken, április 21-én a Városmajorban kezdte meg csapatunk az 5-6. helyért zajló párharcot az MTK együttese ellen.

Sajnos a mérkőzés egészét tekintve nem túl jól sikerült a találkozó, bár az első szettet, egy igen szoros csatát követően még megnyertük, és utána is volt lehetőségünk a győzelemre, a szerencse elpártolt tőlünk, így a hazai csapat 3:1 arányban „behúzta” azt a mérkőzést, így értékesítette a pályaelőnyét.

MTK Budapest–UTE 3:1 (-24, 20, 19, 20)

A „visszavágóra” két nappal később, vasárnap került sor a Tungsram Csarnokban ahol ugyanaz a forgatókönyv valósult meg, mint pénteken, ugyanis a vendégek nyerték meg az első szettet, majd a „hazaiak” megfordították az összecsapást, és egy szoros, valamint két „könnyebb” játékrész után 3:1-re nyertünk, így az egyik fél két győzelméig tartó párharc állása 1:1.

UTE – MTK Budapest 3:1 (–18, 23, 12, 15)

A végső mérkőzésre szerdán, április 26-án, 18 órai kezdettel kerül sor ismét a Városmajorban.

Valics György, megbízott vezetőedzőnk: „Csak egy mondatot szeretnék mondani: Gratulálok a csapatnak, mert megmutatta, hogy van tartásunk! Szerdán ugyanilyen elszántsággal megyünk neki a mérkőzésnek! Kettő lett (nevet – szerk.)”

HAJRÁ UTE! HAJRÁ LÁNYOK!