Pénteken Kaposváron lép pályára röplabda csapatunk!

Szerző: 
Atish
Datum: 
2017. február 22. - 09:15

A múlt heti két mérkőzés után ezen a héten csak egyszer lépünk pályára a bajnokságban. Pénteken, a Kaposvár vendégeként játsszuk le aktuális bajnoki mérkőzésünket.

Jelen állás szerint ellenfelünk a nyolcadik helyen áll a tabellán tizenhat pontot gyűjtve, de ez ne tévesszen meg senki, hiszen pl. elsőként sikerült az idei bajnokságban szettet nyernie a bajnok, Békéscsaba ellen, valamint ellenünk is „csak” 3:2-re kaptak ki, így van okunk a visszavágásra.

A találkozó előtt Ancsin Kittit és Kötél Dórát kérdeztük, hogy mit várnak a következő mérkőzéstől.

Ancsin Kitti:Úgy érzem a Gödöllő elleni meccsünkön igyekeztünk kijavítani azokat a hibáinkat, amiket a Jászberény ellen elkövetünk. Ez nagyjából sikerült is! Próbáltunk ugyanúgy hozzáállni ehhez a találkozóhoz is, mint ha egy Békéscsabával vagy Vasassal játszottunk volna. A Kaposvár is egy jó csapat, 3:2 re nyertünk ellenük hazai pályán, szóval biztos nehéz mérkőzés lesz, ráadásul ugye Kaposváron fogunk játszani, ami nekik előny. De úgy gondolom, ha betartjuk a taktikát, és az utasításokat, mindenki 100%-ot fog odatenni a meccsen, akkor nem lesz probléma! Szerintem mi minden mérkőzésre próbálunk ugyan úgy felkészülni és nem nézzük azt, hogy most egy gyengébb vagy egy erősebb csapattal játszunk-e. Bízom benne, hogy elindul felfelé a csapat a tabellán, és sikerülni fog minél jobb játékot hozni!

Kötél Dóra:Nem volt, vagyis nem kellett volna, hogy nehezebb mérkőzés legyen, hiszen papíron a Gödöllő is gyengébb csapat, így a minimum elvárás a győzelem volt! Bár azt kell, hogy mondjam, ezért viszont egy kis nyomást éreztem a csapaton, mert az elmúlt vereségek rányomták a bélyegét a játékunkra, és újra meg kellett éreznünk, milyen is a siker íze! Remélem ez a győzelem most kellő lökést ad a bajnokság sikeres folytatásához! Úgy gondolom, minden mérkőzésre fel kell készülni, kellőképpen attól függetlenül, ki az ellenfél, ez alól a pénteki mérkőzés sem kivétel! Lehet, hogy papíron a Kaposvár gyengébb ellenfélnek számít, viszont nem hiszem, hogy könnyű mérkőzés várna ránk, hiszen egy nagyon összetartó és jó játékosokból álló csapatról van szó, éppen ezért a felkészülésnek is megfelelő szintűnek kell lennie!

A pontos kezdési időpont:

19. forduló:
2017. február 24., péntek, 18 óra
1. MCM-Diamant KE–UTE