Pénteken jön az extraliga utolsó mérkőzése!

Szerző: 
Atish
Datum: 
2018. április 27. - 16:30

Most pénteken, március 9-én zárul a röplabda extraliga csoportköre mind a hat bejutott csapat számára. A jó hír, hogy együttesünk az utolsó forduló eredményétől függetlenül a második helyen fog végezni, így automatikusan bejutott az áprilisi négyes döntőbe.

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy Kaposvárra felemelt kézzel fogunk utazni, hiszen szeretnénk megőrizni a jó formánkat, ami az utóbbi mérkőzéseket jellemezte, és persze az sem mellékes, hogy a hazai 3:0-s győzelmet szeretnénk megismételni idegenben is.

A legutóbbi találkozásunk óta ellenfelünk 3:1-re legyőzte hazai pályán a Nyíregyházát, majd ugyanilyen arányban kapott ki Békéscsabán. Ezt követte egy sima, 3:0-s, Vasas elleni siker, majd az „utolsó” fordulóban a hét mérkőzés óta nyeretlen Jászberény tréfálta meg őket, és győzte le 3:1-re a zöld-fehéreket.

Mi két értékes pontot hullajtottunk el Békéscsabán, majd 0:2-ről fordítva nyertünk hazai környezetben a Jászberény ellen. Utána jött egy bravúros, 3:0-s Nyíregyháza ellen siker idegenben, majd a legutóbbi fordulóban a Vasas sem tudott szettet nyerni ellenünk, így itt is 3:0-s győzelmet arattunk.

Extraliga:

1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem-UTE
2018. március 9., péntek, 18 óra,
Kaposvár, Városi Sportcsarnok

HAJRÁ UTE!