Megvannak a röplabda bronzmérkőzés időpontjai!

Szerző: 
Atish
Datum: 
2018. április 27. - 16:30

A sajnálatos, Nyíregyháza elleni párharcot követően szakosztályunk gőzerővel azon dolgozott, hogy minél előbb meglegyenek a végleges időpontjai a Jászberény elleni bronzmérkőzésnek. Klubunk több alkalommal is tárgyalt ellenfelünkkel, hogy minél hamarabb kezdjük el a párharcot, hiszen május 13-án már a felnőtt válogatott is elkezdi a felkészülést, és – előreláthatólag – mind a két csapat delegál játékost oda. Többszöri kérésünkre sem sikerült előhozni a találkozókat, így a bronzcsata május 1-én fog kezdődni.

A három győzelemig tartó párharc hivatalos kezdési időpontjai az alábbiak:

1. mérkőzés:
UTE–Jászberényi RK
2018. május 1., kedd, 18 óra
Tungsram Csarnok

2. mérkőzés:
Jászberényi RK–UTE
2018. május 5., szombat, 19 óra
Jászberény, Bercsényi úti Játékcsarnok

3. mérkőzés:
UTE–Jászberényi RK
2018. május 7., hétfő, 18 óra
Tungsram Csarnok

4. mérkőzés (ha szükséges):
Jászberényi RK–UTE
2018. május 10., csütörtök, 19 óra
Jászberény, Bercsényi úti Játékcsarnok

5. mérkőzés (ha szükséges):
UTE–Jászberényi RK
2018. május 12., szombat, 18 óra
Tungsram Csarnok

Természetesen addig sem maradunk/maradhatunk lila-fehér röplabda nélkül, hiszen lányaink kétszer is pályára lépnek felkészülési mérkőzésen az előttünk álló két hétben.

Elsőként most csütörtökön, április 19-én, 18 órai kezdettel a Folyondár utcában a Vasas, majd április 24-én, kedden, a Városmajorban az MTK ellen lépünk parkettre. A három klub megegyezése szerint egyik mérkőzése sem zártkapus, de mivel ezek „csak” felkészülési mérkőzések, így kérjük a szurkolókat, hogy így is kezeljék ezeket a találkozókat.

HAJRÁ UTE!