Meghívó a siófoki CEV-Satellite versenyre és ifjúsági olimpiai selejtezőre

Szerző: 
Atish
Datum: 
2017. július 07. - 14:00

Tisztelt szurkolók!

Amint azt már a korábbi híradásokban hallhattátok egyszerre két versenynek is házigazdája lesz Siófok július 13-16. között. Itt rendezik a CEV, azaz az európai szövetség, illetve a Magyar Röplabda Szövetség szervezésében a pénzdíjas szatellit versenyt, illetve a jövő évi ifjúsági olimpia selejtezőjét is.

Arra kérünk minden kedves klubvezetőt, hogy népszerűsítse az eseményt és biztassa tagokat, barátokat, ismerősöket, hogy minél többen látogassanak el a siófoki Arénába. Mindenkit várunk szeretettel szurkolónak, nézőnek, aktív résztvevőnek ezen a rangos nemzetközi versenyen!

Azok között, akik megosztják a július 13-16. között, Siófokon zajló strandröplabda Satellite-verseny facebook-eseményét, július 1-től minden nap egy-egy páros VIP-belépőt sorsolunk ki, amelyet a helyszínen vehetnek át.

Helyszín: Siófoki Nagystrand, Sport Aréna – a térképen strandfoci pályának jelölve

Időpont: 2017. július 13-16., minden nap 9 órától

Döntők: szombaton 20 órától, vasárnap 15 órától

Belépés: ingyenes, csak strandbelépőt szükséges váltani

Résztvevők: Az ifjúsági kvalifikációban 5 ország férfi és női párosai vesznek majd részt. A felnőtteknél tizenhatos főtáblákkal indul majd a verseny. Ide kvalifikációval 24 párost várunk nemenként. Itt testközelből nézhetjük meg Európa legjobb strandröplabdázóit és drukkolhatunk a legjobb magyar párosoknak is.

Ugyanis a szatellit-versenyen négy-négy magyar páros is indulhat. A férfiaknál a címvédő Bagics Balázs és a tavalyelőtti bajnok Meszlényi Tamás lesz a legelőkelőbb helyen kiemelve, de a főtáblán versenyezhet majd a tavalyi U18-as MEVZA-győztes Benkő Balázs és Oláh Botond, valamint Kiss Nicholas és a korábbi bajnok Soós Izsák, míg Kiss Dániel és Takács Gergely a selejtezőben küzdhet a továbbjutásért.

A nőknél a legutóbbi három bajnoki címet megnyerő Lakatos Enikő és Lutter Eszter, valamint a ranglistavezető Szabó Dorka és Tóth Eszter mellett Dénesi Brigitta és Győri Panni kezd majd a főtáblán, a selejtezőben pedig a Háfra-testvérek, Dominika és Orsolya lesznek majd érdekeltek.

Az ifjúsági olimpia selejtezőjében a múlt hétvégi MEVZA-tornán győztes Hajós Artúrnak és Stréli Bencének, a lányoknál pedig Tátrai Nikolettnek és Tóth-Lakits Petrának drukkolhatunk a továbbjutásért.

További információ és fotók a korábbi versenyekről a CEV honlapján találhatók.

Macintosh HD:Users:bankiagnes:Desktop:Unknown-1.png

Mindenkit aktív részvételre buzdítunk! Hajrá magyar strandröplabdázás!

Üdvözlettel:

Dr. Bánki Ágnes
Elnök
Magyar Röplabda Szövetség
Strand- és Szabadidős Röplabda Bizottság