Liberónk, Kötél Dóra meghosszabbította szerződését csapatunkkal!

Szerző: 
admin
Datum: 
2018. július 25. - 06:30

Bár még nagyon messzinek tűnik az októberi bajnoki rajt, elérkezett az idő, hogy az augusztusi, felkészülési időszak megkezdése előtt megosszuk szurkolóinkkal azoknak a játékosoknak a neveit, akik a 2018/2019-es bajnokságban is lila-fehérben folytatják pályafutásukat.

Elsőként egy olyan alapemberrel sikerült megállapodnunk, aki immár három éve erősíti együttesünket, és nem túlzás kijelenteni, hogy minden mérkőzésen a maximumot nyújtja a pályán és azon kívül is. Liberónk, Kötél Dóri három év TF-s időszak után, 2015 nyarán igazolt hozzánk, és azóta két bajnoki bronzéremmel és egy Magyar Kupa harmadik hellyel sikerült bővítenie az addig sem lebecsülendő éremkollekcióját. Dóri sokáig a válogatott egyik oszlopos tagja volt, és bízunk benne, hogy az előttünk álló években még többször magára húzhatja majd a címeres mezt.

Liberónk bizakodva várja a következő bajnoki kiírást:

Mikor a szezon végéhez közeledtünk, Ancsin Ildivel (röplabda szakosztályunk vezetője – szerk.) leütünk beszélgetni a jövőről, és már az első alkalomtól nem volt kérdéses számomra, hogy folytatni szeretném a következő szezonban is az újpesti történetemet. Az elmúlt időszakban a csapat egyre jobb helyezéseket ért el a bajnokságban, ami fontos számomra. A másik, ami nagyba hozzájárult a gyors döntéshez, hogy a vezetőség minden segítséget megad a csapatnak és játékosoknak, így egy nyugodt és stabil háttérrel lehet készülni. Emellett az Ildi által elmondott változások is szimpatikusak voltak számomra. A következő évre/évekre előre mutatott tervek, elképzelések mind meggyőztek arról, hogy Újpesten a röplabdával bajnokságokat, kupákat, címeket szeretnének nyerni. Ehhez pedig minden feltétel és körülmény adott lesz rövid időn belül. Izgatottan várom az új kihívásokat a következő szezonra, és remélem, minél több éremmel tudjuk majd gazdagítani a klubbot!