Közös edzéssel és felkészülési mérkőzéssel kezdte a hetet röplabda csapatunk!

Szerző: 
Atish
Datum: 
2018. szeptember 18. - 15:15

A múlt heti szlovákiai túrát követően egy sebességgel feljebb kapcsolt vezetőedzőnk és szakmai stábunk a közeli bajnoki rajt miatt, hiszen hétfő már egy újabb felkészülési mérkőzést játszottak lányaink. Ezúttal nem kellett olyan sokat utazniuk Szűcs Kingáéknak, hiszen az MTK városmajori csarnoka volt a cél, ahol a kék-fehérek ellen léptünk parkettre.

A találkozó előtt közel másfél órán keresztül a hazaiak vezetőedzője, Tóth Gábor és Kántor Sándor egy előre egyeztetet, közös edzést vezényelt a csapatoknak, ahol különböző állásokat próbáltak szimulálni. Ezután jöhetett a „mérkőzés”, amit végül 2:1 arányban mi nyertünk, de természetesen ez még csak egy újabb „állapotfelmérés” volt a két csapatnak és a vezetőségnek.

Vezetőedzőnk nyilatkozatát a mögöttünk levő öt felkészülési mérkőzésről IDE kattintva lehet megtekinteni.

Ahogy az a felvételen is elhangzik, még hét összecsapás van Lakatos Enikőék előtt, ebből hármat már ezen a héten letud majd csapatunk, hiszen pénteken egy újabb tornára utazunk, ezúttal a csehországi Prostejov-ba. Ellenfeleink a VK UP Olomouc, a VK Slávia Bratislava és a hazai VK Prostéjov lesz. Természetesen ezekről a találkozókról is beszámolunk majd szurkolóinknak.