Kétszer is megmérkőzünk a Haladás-Szombathely csapatával a hétvégén!

Szerző: 
Atish
Datum: 
2017. november 16. - 15:30

A sors és a televízió fura fintorát követően úgy alakult női röplabda csapatunk menetrendje, hogy most pénteken és szombaton, november 17-én és 18-án is a Haladás Szombathely csapata ellen fogunk pályára lépni.

Mint ismeretes, a Magyar Kupamérkőzésünket a televízió miatt kellett halasztani, így szakosztályunk vezetése úgy oldotta meg az időpontot, hogy két nap alatt kétszer is idegenben lépünk pályára a Vas megyei alakulatnál.

Elsőként pénteken, 17 órai kezdettel rendezik meg a Magyar Kupaösszecsapást, majd szombaton, 18 órakor kezdődik a bajnoki mérkőzésünk visszavágója. Az első találkozón a Tungsram Csarnokban 3:0-s győzelemmel indítottuk az új bajnokságot. Ellenfelünk jelen állás szerint az „A” csoport hatodik, utolsó helyén áll, négy mérkőzésből még nem szereztek pontot. Mi pillanatnyilag vezetjük a tabellát, így egy győzelemmel tovább tudnánk növelni az előnyünket az üldözőkkel szemben.

Juniorjaink a múlt hétvégén megnyerték a csoport rangadóját, hiszen 3:0-ra legyőzték az addig veretlen, második helyezett HÉP-RÖPKE SE együttesét, így továbbra is hibátlan mérleggel vezetik a bajnokságot.

NB II-es csapatunk vezetőedzője, Selmeczi Zsuzsa, és játékosunk, Rohodi Eszter így élte meg azt a találkozót.

Selmeczi Zsuzsa:Most vasárnap az eredménytől függetlenül, nagy örömet szerezett nekem a csapat, mert maximálisan betartották, amit megbeszéltünk, és azért még külön dicséret a lányoknak, mivel helyenként számomra kedves pillanatokat varázsoltak a pályára.

Rohodi Eszter:Néha akadozott a nyitásfogadásunk, de összeszedetten játszottunk és így sikerült nyernünk. Igaz az utolsó szettbe kicsit elfáradtunk, de a végjátékban tudtunk fordítani, mint Szegeden. Köszönjük a szurkolóknak, hogy kilátogattak a meccsünkre és buzdítottak minket. Hajrá Lilák!

Most hétvégén, november 19-én, 18 órai kezdettel Tatán, a TAC-SZESE ellen lépnek pályára juniorjaink.

HAJRÁ UTE!