Két győzelemmel kezdte a bajnokságot női ifjúsági csapatunk!

Szerző: 
admin
Datum: 
2018. szeptember 25. - 13:15

Vasárnap, szeptember 23-án rendezték meg a 2018/2019-es Torma Ágnes U19 Országos Ifjúsági Bajnokság első fordulóját Szegeden, ahol utánpótlás csapatunk két mérkőzést is játszott.

Elsőnek, 11:30 órától a TFSE THAN együttese ellen léptünk pályára, és arattunk egy nagyon magabiztos, 3:0-s sikert (5,8,2), majd délután a hazai, Szegedi RSE volt az ellenfél. A győzelmünk itt sem nagyon forgott veszélyben, ám ez a találkozó már szorosabb csatát hozott, mint a délelőtti, de itt is 3:0-s lila-fehér siker született (15,14,15).

Ezzel a hat ponttal holtversenyben a BRSE csapatával vezetjük a tabellát, akik szintén két 3:0-s sikerrel vették az első fordulót.

Csapatunk vezetőedzője, Selmeczi Zsuzsanna így foglalta össze a két mérkőzést: „Ügyesek voltak a lányok és lehetett érezni, hogy jól érezte magát a csipet-csapat a mai játék során. A két új igazolásunk is először lépett pályára lila mezben, és egyből a csapat egységei lettek! Egy évnyi szünet után végre Hoque Fannit is a soraink közt tudhattuk. Összességében sok újdonsággal kellett szembenéznünk, és a játék képe számomra bíztató volt.

Folytatás most vasárnap, szeptember 29-én Győrben!

HAJRÁ UTE!