Két extraliga mérkőzés vár röplabda csapatunkra a héten!

Szerző: 
Atish
Datum: 
2018. január 29. - 07:00

Az elmúlt két mérkőzésen sikerült kijavítani az első extraliga mérkőzésen elkövetett hibákat, és ezeknek a győzelmeknek köszönhetően a harmadik helyen állunk a tabellán. Természetesen nincs megállás az előttünk álló napokban sem, hiszen most pénteken és vasárnap újabb ellenfelekkel nézünk szembe.

Elsőként pénteken, február másodikán, 19 órakor a Folyondár utcába látogatunk a Vasas vendégeként. Ellenfelünk egy kicsit hektikus időszakon van túl, hiszen a hazai bajnokságban egy Jászberény elleni vereséggel kezdett (1:3), majd attól a Nyíregyházától is kikapott 3:2-re, akit mi ugyanilyen arányban győztünk le legutóbb. A nemzetközi bajnokságban is hasonló eredményt tud felmutatni a piros-kék együttes, hiszen kétszer 3:2-re kaptak ki, majd negyedikre összejött a győzelem, és ők szerezték meg a plusz egy pontot.

Második ellenfelünk vasárnap a Kaposvár csapata lesz, akik eddig két találkozót játszottak le az extraligában. Az első fordulóban a Nyíregyháza győzött ellenük 3:0-ra, majd a bajnok Békéscsaba is begyűjtötte mind a három pontot a rendes játékidőben. Mielőtt velünk találkozik a zöld-fehér gárda, megmérkőznek a Jászberény együttesével.

Fontos változás ezzel a találkozóval kapcsolatban, hogy nem az eredetileg kiírt 18 órakor fog kezdődni, hanem egy órával korábban, 17 órakor. A változásra azért volt szükség, mert ismét csak egy időben kezdődött volna jégkorong csapatunk MAC elleni összecsapásával a Megyeri Úti Jégcsarnokban, ám a két szakosztály vezetése úgy ítélte meg, hogy ne zárja ki egyik a másikat, így mindkét találkozó idejét módosították, hogy szurkolóink át tudjanak érni a jégcsarnokba.

Azon drukkerek, akik kilátogatnak majd a röplabda mérkőzésre, tegyék el az ott kapott belépőjüket, mert a jégcsarnokba az ottani jeggyel ketten jöhetnek be egy jegy áráért a MAC elleni találkozóra, ami 19 órakor fog kezdődni.

HAJRÁ UTE!