Két év után távozik amerikai centerünk!

Szerző: 
Atish
Datum: 
2017. május 06. - 12:45

A 2016/2017-es röplabda bajnokság végeztével már elkezdte a következő szezon csapatát építeni szakmai stábunk, és elsőként – sajnos – egy kevésbé jó hírrel tudunk szolgálni szurkolóinknak, hiszen biztossá vált, hogy amerikai centerünk, Ashley Headen két év után elhagyja csapatunkat.

Ashley a 2015/2016-os szezonban lépett először pályára lila-fehérben, és rögtön az egyik meghatározó játékosa lett együttesünknek, illetve – nem túlzás kijelenteni – a magyar bajnokságnak is. Nyitásainak sok-sok kellemes pillanatot és pontot köszönhetünk, a hálónál való játékának pedig alig volt párja.

Legnagyobb sajnálatunkra centerünk egy egyéves, angliai iskolai tanulmány miatt szünetelteti röplabdás karrierjét, de bízunk benne, hogy a kitérő után újra láthatjuk és szurkolhatunk még játékának újpesti mezben!

Szerencsésnek érzem magamat, hogy Budapesten indult el a röplabdás karrierem. Az érkezésem első napjától éreztem a szeretetet és a támogatást az UTE stábjától, a csapattársaktól és a szurkolóktól. Külön szeretném kiemelni a szurkolókat, akik az elmúlt két évben bíztattak, támogattak a pályán és azon kívül is. Bízom benne, hogy az előttem álló években is hasonlóan sok pozitív tapasztalatot fogok szerezni, mint amennyit itt, Újpesten szereztem. Budapest mindig különleges helyet fog elfoglalni a szívemben!

SOK SIKERT KÍVÁNUNK ASHLEY!