Három felkészülési mérkőzést játszik felnőtt csapatunk a héten!

Szerző: 
Atish
Datum: 
2017. október 02. - 12:45

Már csak kevesebb, mint két hét van a bajnoki rajtig, így csapatunk is az „utolsó” simításokat végzi a felkészülési időszakban. Erre a hétre három találkozót kötöttünk le, mind a hármat idegenben. A rossz hírszurkolóink számára, hogy – jelen állás szerint – a keddi összecsapás biztos, hogy zárt kapus lesz, a hétvégi pedig még egyeztetés alatt áll. Természetesen, amint megtudunk valami biztosat, azonnal tájékoztatunk minden lila-fehér szimpatizánst a változásról.

Sorrendben az első mérkőzésre kedden, 18 órai kezdettel kerül sor a Városmajorban, az MTK vendégeként. Ellenfelünk, akárcsak mi, nagy változáson ment át a tavalyi csapathoz képest, hiszen elvesztette vezetőedzőjét, másodedzőjét, valamint több meghatározó játékosát is. Ennek ellenére sem szabad lebecsülni őket, hiszen több alkalommal is sikerült már megtréfálnia minket a kék-fehéreknek.

Pénteken és szombaton már Kaposváron szerepelnek a lányok, a hazai csapat vendégeként. Az első találkozó 18 órakor, a szombati pedig 11 órakor fog kezdődni. Ez is egy igen pikáns párosítás lesz, hiszen elég csak Háfra Dominikára, Leidgeb Noémira, vagy Nevena Iricanin-ra gondolni, akik ezúttal a másik oldalon fognak pályára lépni.

Terveink szerint mind a három mérkőzésről fényképes beszámolóval fogunk szolgálni szurkolóinknak!

Vezetőedzőnk így értékelte a Vasas elleni, péntek délutáni edzőmérkőzést:

Pozitívan értékelem a Vasas elleni mérkőzést, mert három játékosunk is csak az elmúlt két napban csatlakozott a kerethez válogatott elfoglaltság miatt. Bár sok hibával játszottunk, a két feladó és az ütők érkezésével sok taktikai elemet tudunk majd gyakorolni a következő hetekben. Meg kell tanulnunk megbecsülni a labdákat. A 2:2-es eredményt reálisnak tartom, és örülök, hogy sikerült négy szettet játszanunk, bár lett volna esélyünk hamarabb a magunk javára fordítani a mérkőzést. Mivel a mostani ellenfelünk a második helyen végzett a tavalyi kiírásban, a célunk az, hogy a dobogó közelében végezzünk. Ehhez nagy segítség lesz majd a két argentin játékos érkezése is. Tetszett a lányok hozzáállása, jó volt látni, hogy ha hibáztak, igyekeztek azonnal kijavítani azt. Bízom benne, hogy Alíz minél előbb vissza fog térni a sérüléséből, és újra a csapat tagja tud majd lenni a pályán is.