Ezen a héten zárul a röplabda bajnokság alapszakasza!

Szerző: 
Atish
Datum: 
2017. március 07. - 13:30

Pénteken megszereztük zsinórban harmadik győzelmünket a bajnokságban, így ezzel a kilenc ponttal megerősítettük pozíciónkat a középmezőnyben. Ennek jelentősége majd vasárnap után lesz, hiszen akkor fog kialakulni a rájátszás végleges sorrendje.

Egyelőre még ne szaladjunk ennyire előre, hiszen ezen a héten két igazi erőfelmérője lesz a csapatunknak, elsőként csütörtökön, idegenben a Nyíregyháza, vasárnap, hazai környezetben pedig a Vasas ellen kell bizonyítanunk!

Az eredetileg kiírt időponthoz képest az csütörtöki mérkőzés kezdési ideje módosult, így a Nyíregyháza elleni találkozó péntekről – a hazai együttes kérésére – lett áttéve csütörtökre, a vasárnapinál pedig maradt a 17 órás kezdés a Tungsram Csarnokban.

A pontos kezdési időpontok:

21. forduló:
2017. március 09., csütörtök, 17:30 óra
Fatum-Nyíregyháza–UTE

22. forduló:
2017. március 12., vasárnap, 17 óra
UTE–Vasas Óbuda

Jelen állás szerint csapatunk az ötödik helyen áll a tabellán, és egy mérkőzéssel kevesebbet játszott, mint a közvetlenül előttünk levő Jászberény. A JRK-nak 35, nekünk 33 pontunk van, így egy esetleges, rendes játékidős győzelem esetén még a helycsere sem kizárt, bár az tény, hogy a jászsági alakulatnak könnyebb dolga lesz, hiszen ők „csak” vasárnap, a Budaörs otthonában lépnek parkettre.

Természetesen számolni még feleslegese. Mind a két hátralevő összecsapáson a maximumot kell nyújtani, és meglátjuk, ez hányadik helyre lesz elég az alapszakasz végén.

HAJRÁ UTE!